Началник на полицията вместо да дава пример на народа, направи точно

...
Началник на полицията вместо да дава пример на народа, направи точно
Коментари Харесай

Полицейски началник от Пазарджик окраде аптека

Началник на полицията вместо да дава образец на народа, направи тъкмо противоположното.

Хванаха полицейски шеф в Пазарджик да краде в аптека, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, написа btvnovinite.bg.

Образувано е дисциплинарно произвеждане против управителния чиновник в ОДМВР Пазарджик за осъществено тежко дисциплинарно нарушаване.

Материалите по случая са изпратени на прокуратурата.

Според локалния " Виделина " става въпрос за началник бранш в регионалната полиция.

Със заповед на министъра на вътрешните работи е формирано дисциплинарно произвеждане против управителния чиновник.

" В Дирекция „ Вътрешна сигурност “ - Министерство на вътрешните работи е постъпил сигнал за осъществена кражба от търговски обект - аптека в гр. Пазарджик. След извършеното следствие било открито, че създател на действието е чиновник в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в гр. Пазарджик на управителна служба – шеф на бранш.

След като казусът е докладван по открития ред, министърът на вътрешните работи е разпоредил осъществяването на дисциплинарно произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност. Нарушени са разпоредбите и нормите на Етичния кодекс за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи и с дейностите си служителят е уронил престижа на службата. Успоредно с това материалите по случая са изпратени от Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на прокуратурата ", споделят оттова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР